Deze ondernemers gingen jou voor

CASES

Ben je overtuigd na het lezen van deze verhalen? Plan jouw intake.
Wil je weten hoe jij er voor staat? Doe de test.

VAN TEAM NAAR TRIBE

SMIT.

Het digitaal bureau SMIT. had behoefte aan focus en perspectief. Al hun doelstellingen waren behaald en zij opereerde het laatste jaar vooral reactief. Bij aanvang van ons traject bleek al snel dat het tijd was geworden om het volgende hoofdstuk in het ondernemersverhaal van SMIT. te gaan schrijven.

MyFoodCoach

De online dietisten van MyFoodCoach werken onder leiding van oprichtster Bo aan een gezonder Nederland. Door hun succesvolle programma groeien zij hard door. Als ondernemer vraagt het bedrijf van Bo een andere rol aan te nemen. Samen gaven we deze rol vorm en het bedrijf de kaders om goed samen te werken zonder Bo in de dagelijkse operatie.

The HERD

Bureaugroep The HERD werken samen als collectief om een unieke klantervaring neer te zetten. In hun snelle groei en individuele belangen als bureaus raakte het nut van de groep uit het oog. We brachten de bureau eigenaren samen, investeerde tijd in de visie en verenigde de hele groep om aan het collectief te bouwen.

Nobel Recruitment

De markt verandert constant en als ondernemer moet je mee veranderen. Als leider ben je ook de vlaggendrager van je bedrijf en ga je jouw team voor. Nobel Recruitment wilt de volgende stap gaan zetten in hun groei. Maar niet zonder sterk en concreet fundament om op te bouwen. Momenteel doorlopen we alle chapters om van hun team een sterke Tribe te bouwen.

Regiodienst

Met verschillende vestigingen is het moeilijk om je cultuur te bewaken. Regiodienst is een recruiter in de technische branche en bouwt met 4 kantoren door aan een sterke vertegenwoordiging. Samen met de directie gaven we vorm aan de People & Culture strategie en bouwen we een sterke Tribe door heel Nederland.

Het Scribe Collectief

De zorg is een conservatieve markt. Innovatieve diensten zoals Het Scribe Collectief kennen een lange sales cycle. Hiervoor heb je een bepaald slag mens nodig. Intrinsiek gemotiveerd en gedreven om impact te maken. Op dit moment bouwen we aan hun Tribe en de community om dit bedrijf heen.