Chapter 4: Drivers

KRIJG AL JOUW MENSEN IN

TOPVORM

In dit chapter gaan we focussen op jouw mensen. We zorgen voor een juiste balans tussen seniors en juniors. Houden iedereen uitgedaagd en krijgen ze in topvorm.

NA dit CHAPTER:

Staat iedereen op de juiste plek in jouw bedrijf

Ken jezelf, ken je plek. De sleutelvraag tot zingeving en motivatie. Na dit chapter staat iedereen op de juiste plek in jouw bedrijf. Dat wil zeggen dat zij doen waar ze goed in zijn en zien waar ze beter in kunnen worden.

Is haantjes gedrag en geroddel verleden tijd

Als mensen niet krijgen wat ze (denken te) willen, spreek je van onvervulde behoeftes. Als dat te lang duurt gaan mensen fout gedrag vertonen. Als iedereen krijgt wat hij wilt, of goed weet waarom niet, krijg je rust.

Weten mensen wat ze aan elkaar hebben

Als je goed weet wat de kracht van de ander is, weet je wanneer je een stap terug of een stap vooruit moet zetten in de Tribe. Zonder deze kennis doe je maar wat en gaan mensen elkaar voor de voeten lopen.

Bovenstaande resultaten zijn

GEGARANDEERD

Als het me niet lukt om iedereen het gevoel te geven dat ze op de juiste plek staan,
en zien waar ze de komende tijd in kunnen groeien, betaal je niks.

DE OPBOUW VAN DIT

CHAPTER

Dashboard mockup
Stap 1:

BEPROEVEN

Uit de test en individuele gesprekken zal blijken wie er op zijn plek staat en wie niet. Voor de een is de winst groot, voor de ander zit de winst in de marge. Maar bewuster wordt iedereen.
Stap 2:

BOUWEN

Met het Motivation Code assessment weet je precies hoe iemand aan gaat. Wat zijn of haar voorkeur is in werkwijze en welk doel mensen nastreven. Je krijgt van iedereen een helder beeld.
Stap 3:

betrekken

Deze uitslag is goud waard voor elke manager. Je kunt nu pas je opstelling echt goed gaan bepalen. Misschien blijkt je rechtsbuiten wel een goede verdediger en andersom. Ook kunnen mensen onderling hun uitslag bespreken.
Voltooid.

en door

Nu de posities duidelijk zijn en iedereen weet hoe men aan zichzelf en in relatie tot het bedrijf kan samenwerken, gaan we de hele club verenigen. Dit doen we met jullie eigen authentieke rituals. Next step: onderscheidend worden.
Wil jij iedereen in topvorm krijgen en je opstelling aanscherpen?

Plan jouw intake

Bouw aan jouw Tribe. Chapter voor chapter.

MEER WETEN?

Ik reageer binnen 24 uur.
Bedankt voor je bericht. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten.
Hey.. dat ging niet helemaal zoals het hoort te gaan.

Wil je jouw bericht naar email@samvandersteen.nl sturen?