Chapter 2: Mission

DELEGEER EN MAAK MENSEN

ZELFSTANDIGER

In dit chapter gaan we een strakke operatie plannen. Hiermee geef jij jouw Tribe een dagelijkse focus. Iets om samen aan te werken als team. Dat verbroedert.

NA dit CHAPTER:

Worden jouw mensen veel zelfstandiger

Met heldere verwachtingen weet iedereen wat er te doen staat. Jij hoeft minder in de operatie aan te sturen. Dit geeft jou meer tijd om te ondernemen.

Reken je voorgoed af met de waan van de dag

Je kunt niet afgeleid worden als je weet wat je te doen staat. Met een concreet plan reken je af met de waan van de dag. Reactieve beslissingen gaan alle kanten op, behalve richting je visie.

Verhoog je het groepsgevoel op lange termijn

Je kunt spreken van samenwerken als je hetzelfde doel nastreeft als Tribe. Als iedereen vanuit zijn of haar motivatie meebouwt aan het succes, krijgt het groepsgevoel een boost.

Bovenstaande resultaten zijn

GEGARANDEERD

Als het me niet lukt om een missie te organiseren waar het hele team aan mee kan doen,
en je kunt geen duidelijke focus afkaderen, betaal je niks.

DE OPBOUW VAN DIT

CHAPTER

Dashboard mockup
Stap 1:

BEPROEVEN

'Hoe organiseren jullie jezelf?' In deze sessie gaan we op zoek naar het antwoord op deze vraag. We brengen rollen, verantwoordelijkheden en processen in kaart.
Stap 2:

BOUWEN

We vangen het missie statement in een gedegen operatie. Dit wordt het fundament om op terug te vallen. Zo verslapt jullie focus niet meer in de toekomst.
Stap 3:

betrekken

Ik geef jou alle tools om een krachtige presentatie te geven. Of ik doe het voor jou als je dat liever hebt. In beide gevallen is het team helemaal op de hoogte en geinspireerd voor de toekomst.
Voltooid.

en door

Nu de operatie duidelijk is, kunnen we de waarden gaan bepalen. Op basis van welke kernwaarden gaan we keuzes maken? Anders heb je geen kaders.
Wil jij alle mensen betrekken in jouw missie?

Plan jouw intake

Bouw aan jouw Tribe. Chapter voor chapter.

MEER WETEN?

Ik reageer binnen 24 uur.
Bedankt voor je bericht. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten.
Hey.. dat ging niet helemaal zoals het hoort te gaan.

Wil je jouw bericht naar email@samvandersteen.nl sturen?