Chapter 1: Vision

LEIDERS MET VISIE HEBBEN

VOLGERS

In dit chapter zetten we een duidelijke stip op de horizon. Hiermee geef jij jouw Tribe een bestemming. Iets om te volgen en samen voor te knokken.

NA dit CHAPTER:

Verenig jij jouw mensen de komende jaren vooruit

Als je samen moet knokken om een toekomst te realiseren dan krijg je verbroedering. Die stip op de horizon is voor de jaren die komen. Je hebt iets om samen aan te committeren en elkaar scherp te houden.

Krijg je alle neuzen dezelfde kant op

Na dit chapter presenteren we jouw visie aan het bedrijf. Iedereen zit nu op dezelfde pagina en er is geen weg meer terug. Door deze commitment uit te spreken weet iedereen wat er te doen staat.

Gaat iedereen uit zichzelf meedenken

"Ik wil wel meer uit mezelf doen, maar ik weet niet waar jij naartoe wilt met dit bedrijf." Een echte quote van een medewerker voorafgaand aan dit chapter. Het schetst hoe belangrijk medewerkers dit vinden.

Bovenstaande resultaten zijn

GEGARANDEERD

Als het me niet lukt om een visie te formuleren waar jij enthousiast van wordt.
En we krijgen geen vonk binnen het team, betaal je niks.

DE OPBOUW VAN DIT

CHAPTER

Dashboard mockup
Stap 1:

BEPROEVEN

Wanneer is jouw bedrijf 'af'? In deze sessie gaan we op zoek naar het antwoord op deze vraag. Mind you, mijn parameters zijn kritisch. Zodat het komt te staan als een huis.
Stap 2:

BOUWEN

We vangen het visie statement in een alles omvattende one-liner of een inspirerend statement. Dit wordt het fundament om op terug te vallen.
Stap 3:

betrekken

Ik geef jou alle tools om een krachtige presentatie te geven. Of ik doe het voor jou als je dat liever hebt. In beide gevallen is het team helemaal op de hoogte en geinspireerd voor de toekomst.
Voltooid.

en door

Nu de bestemming bepaald is, kunnen we de reis gaan plannen. Wie doet wat en wanneer? Een strakke operatie zorgt voor succes. Anders blijft het bij een droom.
Wil jij succesvoller leiden met meer volgers?

Plan jouw intake

Bouw aan jouw Tribe. Chapter voor chapter.

MEER WETEN?

Ik reageer binnen 24 uur.
Bedankt voor je bericht. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten.
Hey.. dat ging niet helemaal zoals het hoort te gaan.

Wil je jouw bericht naar email@samvandersteen.nl sturen?